Kirkonkylän koulun oppilaita

Kuvaus

Kirkonkylän koulun oppilaita. Kuvan taakse kirjoitettu: "Nappisilmät" ahdettuna luokkahuoneeseen (entinen opettajan asuntona palvellut kamari), jossa hapenpuute oli melkoinen. Tarkastaja kun kesken tunnin yritti joukkoon, hän oli tukehtua ilman sakeuteen! Ne olivat niitä "vanhoja hyviä aikoja". Vasemmalta takarivi: Opettaja Bertta Harjula ja 3.Taisto Meurasalo. Vasemmalta toinen rivi: 2. Aino Felt, 4. Saara Mustonen 5. Rauni Heikkinen ja 6. Eino Ikäläinen. Vasemmalta ensimmäinen rivi: 3. Aino Saastamoinen 4. Mirja Tarvainen 6. Airi Saastamoinen ja 7. Tatu Strandman. Vuosiluku tuntematon.

valokuva

Viittaus

Paananen, Vellamo, “Kirkonkylän koulun oppilaita,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128185.