Juhani Rahikaisen kouluajoilta 1950-luvulta

Kuvaus

Kuva Juhani Rahikaisen kouluajoilta 1950-luvulta. Iloinen opettaja Oili Leinonen. Meeri Sorjonen, Marja-Leena Nousiainen, Veikko Utriainen, Aimo Korhonen, Alpo Nuutinen, Juhani Rahikainen, Seppo Korhonen, Alvi Metso, Jouko Nuutinen, Marja-Liisa Tossavainen(?) Kaisa Nuutinen, Anneli Korhonen, Leena Tossavainen, Rauha Laukkanen, Anneli Huuskonen, Aini Nuutinen, Laina Tossavainen, Mikko Nuutinen, Jukka Räisänen, Antero Kumpulainen, Raimo Jääskeläinen, Raimo Vilokkinen, Niilo Eevala, Tapani Hänninen, Tapani Pulkkinen ja Liisa Sorjonen. Kuvaaja ei tiedossa.

Käyttöoikeus vapaa. Lähde mainittava.

Kuva Item Type Metadata

valokuva

Viittaus

“Juhani Rahikaisen kouluajoilta 1950-luvulta,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128487.