Tossavanlahden koulun oppilaita 1963

Kuvaus

Tossavanlahden koulukkaita toukokuussa 1963. Takarivi: Vasemmalta opettaja Irja Tiihonen, Anneli Laukkanen, Maija Ikäläinen, Leena Väisänen, Urpo Juntunen, Aila Saastamoinen, Pertti Saastamoinen, Ritva Kaipainen, Terho Paananen, Terttu Heiskanen ja opettaja Jalo Soininen. Seuraava rivi: Juhani Rytkönen, Kalevi Niskanen, tunnistamaton, Seppo Räisänen, Aili Laukkanen, Matti Niskanen, Aimo Ylönen, Eevi Huttunen, Airi Serguskin, Pauli Ikäläinen, Inkeri Kauhanen, Aija Saastamoinen, Jari Isotalo ja Semmi Juntunen. Seuraava rivi: Jarmo Heiskanen, Taisto Jauhiainen, Matti Laukkanen, Martti Saastamoinen, Jorma Kauhanen, Tuula Raatikainen, Anna-Liisa Niskanen, Tuula Tikkanen, Sirpa Kaipainen, Sauli Kajaan, Rauno Tikkanen, Mervi Raatikainen ja Mirja Paananen. Seuraava rivi: Matti Väisänen, Risto Kajaan, Pekka Kauhanen, Vilho Saastamoinen, Raija Kauhanen, Anna-Liisa Kaipainen, Anneli Jauhiainen, Taina Heiskanen, Maija Saastamoinen ja Armi Lappalainen. Alarivi: Reino Serguskin, Antti Korhonen, Reima Serguskin, Tuomo Ikäläinen, Antti Saastamoinen, Ilkka Kajaan, Raimo Ylönen, Timo Heiskanen, ”Koopa” Tiihonen, Markku Tikkanen, Seija Kajaan, Leena Niskanen ja Tuulikki Mikkonen. (Kuva Tuulikki Hynynen)

valokuva

Viittaus

“Tossavanlahden koulun oppilaita 1963,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128621.