Tossavanlahden koulun oppilaita 1954

Kuvaus

Tossavanlahden koulun alaluokkien oppilaita 1954, opettajana Irja Halttunen, joka löysi aviomiehen Rajaniemestä ja muutti parin vuoden opettajana työskentelyn jälkeen pois paikkakunnalta. Hänen toimestaan kyläkunnalla toimi aikuisten opintopiirinä englannin kielen kurssi. Ylärivi vas. Maila Mikkonen, Pirkko Jelkänen, Aini Mikkonen, Anja Ikäläinen, Raija Tikkanen ja Ella Laukkanen. Keskellä vas. Heikki Keijonen, Tapani Saastamoinen, Hannu Pietola, Esko Kananen ja Toivo Tenhunen. Eturivi vas. Saimi Saastamoinen, Airi Ylönen, Airi Laukkanen, Raija Paananen, Anja Saastamoinen, Irja Väisänen ja Hanna Huttunen. (Kuva Irja Jauhiainen)

valokuva

Viittaus

“Tossavanlahden koulun oppilaita 1954,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128622.