Vuonamon koulun oppilaita 1964

Kuvaus

Vuonamon koulun pitkäaikaiset opettajat Meeri Vesterinen ja Tenho Raatikainen oppilaidensa kanssa vuonna 1964. Takana vas. Rauni Paananen, Aune Nuutinen, Niilo Paananen, Reino Niskanen, Eino Jauhiainen, Seija Jauhiainen, Aarno Kekkonen, Jalmari Lindström, Toivo Jauhiainen ja Annikki Laukkanen. Keskirivi vas. Heikki Jauhiainen, Pertti Paananen, Taisto Markkula, Erkki Jauhiainen, Maire Nuutinen, Erkki Oikarinen, Markku Niskanen ja Irja Nuutinen. Alarivi vas. Anita Markkula, Helena Saastamoinen, Erja Niskanen, Mikko Jauhiainen, Jukka Lindström, Paavo-Heikki Vuorela, Arvi Jauhiainen, Ville tai Mertsi Lindström ja Gunnar Lindström. Kuva Meeri Vesterinen.

valokuva

Viittaus

“Vuonamon koulun oppilaita 1964,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128630.