Joensuun teatterin käsiohjelma : Täytekynä

Joensuun Teatterin ystävät esittävät teatterin hyväksi 5-kuvaelmaisen huvinäytelmän.

Täytekynä-näytelmän käsiohjelmasta löytyvät seuraavat nimet: Kauko Salminen, Marita Koivula, Iikka Koivula, Irma Tarma, Salomon Manninen, Paavo Riippa, Sirkka-Liisa Heikinheimo, Raino Hallberg, Anja Kuivalainen, Elina Pulli ja ohjaaja Lauri Leino, lavastaja Veikko Nevalainen ja lavastaja Uoti Pajunen.

Lauri Leino toimi näyttelijänä ja ohjaajana useissa teattereissa 1920-luvulta alkaen. Hän toimi Joensuun Työväen Näyttämön johtajana vuosina 193738 ja sen jälkeen pariin otteeseen  kaupunginteatterin johtajana. Leino itse esiintyi pääroolissa Konsta Pylkkäsenä sarjassa Havukka-ahon ajattelija (1971).

Jns:n seutukirjaston maakuntaosasto – Pienpainatteet – 77: TEATTERI

Tuntematon

Viittaus

“Joensuun teatterin käsiohjelma : Täytekynä,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/132274.