Huoltopäivät : Joensuun kaupungintalon suuressa kokoushuoneessa maalisk. 30-31 p:nä 1941

Kuvaus

Pohjois-Karjalan Huoltoväen yhdistys rekisteröitiin vuonna 1938 omaksi yhdistykseksi. Järjestö oli Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen edeltäjä. Uusi nimi ja uudet säännöt tulivat voimaan vuonna 1977.

Alussa tärkeimmät tehtävät olivat:
- lakisääteisen huoltotyön alalla toimivien henkilöiden kokoaminen yhteistoimintaan huoltomenetelmien kehittämiseksi
- alalla työskentelevien tieto- ja taitomäärien lisääminen

Yhdistyksen vahvana toiminnallisena painopisteenä alkuvuosista lähtien olivat koulutus ja opintotoiminta ja erilaiset neuvottelupäivät.

Huoltopäivät, jonka yhteydessä pidettiin Pohjois-Karjalan Huoltoväen yhdistyksen vuosikokous, pidettiin Joensuussa 30. -31.3.1941.

Jns:n seutukirjaston maakuntaosasto – Pienpainatteet – 37 SOSIAALIPOLITIIKKA

1941

3 s.; 11 x 18 cm

Viittaus

“Huoltopäivät : Joensuun kaupungintalon suuressa kokoushuoneessa maalisk. 30-31 p:nä 1941,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/132433.