Roinilan talossa

Roinilan talossa

Kuvaus

Näytelmän käsikirjoitusversio. Käsikirjoitus on sidottu kirjaviin kansiin, joissa punainen selkämys. Roinilan talossa - käsikirjoitus on kirjan alussa, 93 numeroitua sivua, näytökset 1-2. Käsikirjoitus on puhtaaksikirjoitettu, ei ilmeisesti Minna Canthin kirjoittama. Numeroitujen sivujen jälkeen muistiinpanojen omaista tekstiä.
Muistiinpanot sisältävät sekalaisia, eri kielisiä tekstejä, muistiinpanoja ja käsikirjoituksia. Osassa teksteissä on otsikot ja päivämäärät. Kirjoitukset käsittelevät muun muassa Henri de Saint-Simonia, Georg Brandesia, Hippolyte Tainea, Ernst Renania ja Kanteletarta. Kirjoituksissa käsitellään myös sanontoja, sananlaskuja ja loitsuja. Yhden tekstin allekirjoituksena on "Juhani Aho"

1883

Kuopio

93 s.

Viittaus

Minna Canth, “Roinilan talossa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 23. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/133278.