Finlayson & Co, G.W.Johnson ja Minna Canth arkistoaineistossa

Kuvaus

Eero Hietakarin kokoamassa luettelossa on mainintoja Finlayson & Co:n, G.W.Johnsonin ja Minna Canthin esiintymisestä muun muassa Kuopion lääninhallituksen supliikkidiariossa, Kuopion Ekonomie Dombokissa, Kuopion maistraatin ja raastuvan Ekonomie ja Jurist Dombokissa. Lisäksi listaan on kerätty G.W.Johnsonia ja Minna Canthia koskevia sanomalehtiuutisia ja -ilmoituksia. Mukana on myös luettelo "Liiketulojen taksoitusluettelo Kuopiossa" sekä Kuopion lääninhallituksen passidiarion tiedot G.W.Johnsonin ja Minna Canthin ulkomaanmatkoista. Luettelon sivuista 1-8 on kopiota. Luettelon ohessa on päiväämätön saatekirje Eero Hietakarilta tuomari K. Lommille.

1960

34 arkkia

Viittaus

Eero Hietakari, “Finlayson & Co, G.W.Johnson ja Minna Canth arkistoaineistossa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/133725.