Kuvaus

Juhlaruno Uudenkaupungin rauhan muistoksi otsikoituna tähän tapaan: "Ruotsille yhtä välttämätön kuin hyödyllinen ja sen johdosta myös kuuluisa Uudenkaupungin rauha tehtynä ja päätettynä kun kirjoitettiin Fredrik ruotsalaisten kuningas".

1722

Uudenkaupungin kirjasto

26 s.

Viittaus

Heldmann, Andreas, “Der fur Schweden, wie nöthig, so nutzlich-folglich auch ruhmliche Neustädter Friede, errichtet und geschlossen, als man schrieb: FreDerICh reX sVecorVM. 1722,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/125011.

Der für Schweden.pdf