Aineistot (yhteensä 7)

  • Tekijä on tarkasti "Jämsä, Martti"

1998
Teos on taiteilijakirja. Teos on vihreällä kankaalla päällystetty kotelo, jonka sisällä on viisi valokuvaa ja runo. Vedosmäärä 10 kappaletta (7/10).

Avainsanat:

1999
Teos on taiteilijakirja. Teos on vaalea pahvikotelo, jonka sisällä 12 valokuvaa sammaloituneista kivistä vedessä. Tekstinä Antti Hyryn novelli Kivi auringonpaisteessa kokoelmasta Maantieltä hän lähti. Valmistettu 30 numeroitua kappaletta (15/30).

Avainsanat:

Teos on taiteilijakirja. Teos on vaalea vanerikotelo, jonka sisällä valokuvateos Rauhoitettu alue = Espace intime sekä CD-levy Ruutinkoski (kosken kohinaa). Numeroitu kpl (6/10).

1996
Teos on taiteilijakirja. Valokuvien aiheena on rantalehto ja oksien siluetti valoa vasten. Painettu 500 numeroitua kappaletta.

2006
Teos on taiteilijakirja ja ulkoasultaan haitarikirja. - Teoksessa mustavalkoisia kuvia, kotelo valkoista pahvia. - Numeroitu kappale (2/5).

2021
Teos on taiteilijakirja. Käärömuotoinen kirjateos, joka koostuu valokuvataiteilija Martti Jämsän yhdeksän valokuvan sarjasta ja runoilija Kaija Rantakarin säemuotoisesta tekstistä. Pakattu sylinterin muotoiseen pahviputkeen, suojakääreenä ruskea…

Avainsanat:

1997
Teos on taiteilijakirja. Sivuille on liimattu 7 mustavalkokuvaa pienen pojan kesäpäivästä.

Avainsanat:

 
Koneluettavat metatiedot: