Aineistot (yhteensä 55)

  • Aihe on tarkasti "kilpailut"

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie A. No. 4.

Postikortti luistelukilpailuista Vaasan Kaupunginselän luonnonjäällä 16.2.1908.

Taustalla näkyy Rantakatu, Academill, Svenska Klubben ym.

Keiteleen riistanhoitoyhdistys järjesti kuuden kunnan välisen ampumakilpailun Vuonamon ampumaradalla. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 16.7.1970.

Keiteleen ensimmäiset suunnistus- ja tarkkuusharjoitusajot. Voittajapari Asko ja Nina Järvinen tutkimassa kilpailukarttaa. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 28.11.1969.

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie A. No. 2.

Haulikkokilpailut Niinivedenpäässä. Kuvassa Keiteleen joukkue. Vasemmalla Lauri Kahelin, Niilo Häkkinen, Olavi Paananen, Martti Paananen ja Matti Jääskeläinen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 11.9.1964.

Helena Jäntti saa keskikoululaisten taloustietokilpailusta palkintonsa pankinjohtaja Luomilta. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 29.4.1971.

Hannu Hytönen edusti paikallisia autoilijoita Kuopion läänin taksi- ja kuorma-autoilijoiden hiihtomestaruuskisoissa Keiteleellä. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 16.3.1978.

TUL:n Savon piirin hiihtomestaruuskisoissa Keiteleen Kunnon Erkki Jurvasesta tuli kilpailujen kaksoismestari, sillä hän voitti yleisen 15km ja 30 km matkan. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 19.1.1978.

Erkki Pulkkinen Leppäselän ampumaradalla riistanhoitoyhdistysten hirvi- ja haulikkokilpailussa. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 1.9.1977.

Hirvikilpailu Keiteleellä. Voittanut joukkue Vuonamon Raiku. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 8.10.1965

Hirvikilpailut. Vasemmalta Markku Laukkanen(?) ja Lassi Kahelin. Vuosiluku tuntematon.

Jäärata-ajot Keiteleellä Vuonamonlahden jäällä. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 20.3.1964.

Henkiset kilpailut kirkonkylän kansakoulussa. Kuvassa laulussa voittanut Kaarina Tuhkanen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 25.2.1966.

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie A. No. 13.

Autoliiton Pielaveden osaston järjestämänä pidettiin Keiteleellä suunnistus- ja tarkkuusharjoitusajot. Paavo Janhunen (seisomassa) ja Hannu Hytönen (autossa) lähtötunnelmissa. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 23.10.1975.

Keiteleen koulujen liikennekilpailussa Eero Savolainen kansalaiskoulusta voitti yli 15v. sarjassa. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 25.5.1972.

Keiteleen kunnan koulujen liikennekilpailu. Kuvassa Elisa Savolainen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 24.5.1973.

Keiteleen Nujun piirikunnalliset hiihtokilpailut. Marja ja Pirkko Jääskeläinen edustivat kunnialla Nujua sijoittumalla 13-14v. tyttöjen 3km:n kärkeen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 2.3.1972.

Keiteleen kirkonkylän kansakoulussa koulujen väliset hiihtokilpailut. Matti Pellikka Hamulasta, Tapio Kaalimaa Kumpuselästä ja Hannu Happonen keskikoulusta. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 16.2.1968.

Keiteleen koulujenväliset yleisurheilukilpailut. Pojat odottelemassa 1000m juoksun alkua. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 26.9.1969.

Keiteleen kunnan koulujenväliset hiihtokilpailut. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 14.2.1969.

Keiteleellä Nilakkajärven jäällä kultakelloravit. Kuvassa pihtiputaalainen Toivon-Tyttö. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 7.3.1969.

Kulttuurikilpailut Keiteleellä. Helena Jääskeläinen saa palkintonsa pianonsoitosta J. Kaihenojalta. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 29.4.1966.

Kyntökilpailu. Jaakko Saastamoinen kilpailusarallaan. Kuvaaja tuntematon.

Keiteleen liikenne- ja nuorisotyölautakuntien liikennekilpailu, johon osallistui 33 autoilijaa ja kaksi mopedistia. Autosarjan matkan pituus oli 41 km ja siihen kuului 10 rastia. Lisäksi oli kirjallinen koe päätepisteessä kirkonkylän koululla.…

Viitasaari-Keitele liikennekilpailu. Paras keiteleläinen autoilijapari Hannu Hytönen-Jarmo Hytönen jätti ehjäksi ”autotallin” seinän. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 22.9.1977.

Liikennelautakunnan järjestämät liikennekilpailut Keiteleellä. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 31.5.1968.

Liikennekilpailut Hamulassa 25.10.1964.

Keiteleen kunnan maastojuoksumestaruuskilpalut Saunaniemen leirintäalueella. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 31.5.1968.

Keiteleen kunta palkittiin ensimmäisenä kolmen kunnan keskeisessä malmikilvassa. Edessä vasemmalla Heikki Jauhiainen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 8.11.1968.

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie A. No. 11.

Hietasaari
Sandön

Matematiikan kilpailu Keiteleen kunnallisessa keskikoulussa. Kuvassa viisi parasta. Vasemmalta lehtori P. Pihanen, oppilaat Martti Rytkönen, Kauko Jauhiainen, Reijo Jauhiainen, Reijo Tikkanen, Teuvo Kiljander sekä konttorinhoitaja Eero Nuutinen, joka…

Matematiikkakilpailut kunnallisessa keskikoulussa. Kuvassa vasemmalla matematiikan opettaja Penti Pihanen ja Pielaveden-Keiteleen Säästöpankin Keiteleen konttorinhoitaja Yrjö Sikström sekä kilpailuun osallistuneet oppilaat. Takarivi vasemmalta: Raimo…

Puulaakihiihdot. Oiva Saastamoinen saapumassa maaliin. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 28.3.1969.

21-vuotias Maire Pellilä voitti OTK:n rehutehtaan järjestämän kilpailun pääpalkintona olleen television. Oikealla tilallinen Veikko Kiljander, joka voitti 20 kg:n rehusäkin. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 25.6.1970.

Osuuspankkijärjestön piirustuskilpailun palkitut piirtäjät. Vasemmalla takana Tuula Nuutinen ja Raija Eevala, edessä vasemmalla Hannu Jääskeläinen, Tommi Kärkkäinen ja Kari Laukkanen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 5.5.1977.

Kansainvälinen osuuspankkien piirustuskilpailu Millaisena näet luonnon. Kilpailutöitä arvostelemassa vasemmalta Raimo Raatikainen, Kalervo Räikkönen, Veikko Tabell, Risto Hämäläinen, Aila Kervinen ja Väinö Jokinen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa…

11. Pitäjien Parhaat -kilpailun osanottajat 1967. Edessä vas. Raimo Mikola, Martti Bloigujeff, Tuulikki Jauhiainen, Irja Hyvönen ja Vellamo Paananen. Takana vas. Kaarina Tuhkanen, Seppo Mikola, Eila Tuhkanen, Jouko Kaihenoja ja Erkki Alavillamo.

Pitäjien parhaat 1977. Vasemmalta Pentti Auvinen, Eeva Laukkanen(?) ja opettaja Pentti Simonen.

Pituuden mittausta. Oikealla Riitta Qvick. Vuosiluku tuntematon.

Avainsanat: , ,

Puulaakihiihdot Keiteleellä helmikuun lopussa 1968. Joukkue Metsäliiton Selluloosa Oy. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 1.3.1968.

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie A. No. 1.

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie A. No. 9.

Hietasaari
Sandön

Keiteleellä palkitut taloustietokilvan osanottajat: oikealla Rauno Tikkanen, Timo Tenhunen, Esko Paananen ja Pertti Lehmuskoski. Kuvassa mukana myös pankinjohtaja Erkki Luomi sekä lehtorit Raimo Visuri ja Kaija Kärkkäinen. Pielaveden ja Keiteleen…

Keiteleen ja Pielaveden kunnallis- ja toimihenkilöiden perinteelliset viestihiihtokisat. Keiteleen valtuuston joukkueen ankkuri Unto Penttonen lennätettiin yläilmoihin voittoisan urakan jälkeen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 23.3.1972.

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie A. No. 3.
 
Koneluettavat metatiedot: