Matematiikkakilpailuun osallistuneita 1965

Kuvaus

Matematiikkakilpailut kunnallisessa keskikoulussa. Kuvassa vasemmalla matematiikan opettaja Penti Pihanen ja Pielaveden-Keiteleen Säästöpankin Keiteleen konttorinhoitaja Yrjö Sikström sekä kilpailuun osallistuneet oppilaat. Takarivi vasemmalta: Raimo Raatikainen(?) Raimo Rytkönen, Teuvo Hyvönen, Martti Saastamoinen, Heikki Kahelin, Olavi Ruotsalainen ja Heikki Jauhiainen. Eturivi vasemmalta: Seija Kaipainen, Marketta Saastamoinen, Kaija Hyvönen ja Pirkko Saastamoinen. Pielaveden ja Keiteleen Sanomissa 7.5.1965.

valokuva

Viittaus

Paananen, Vellamo, “Matematiikkakilpailuun osallistuneita 1965,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128118.