Travels through Sweden, Finland and Lapland to the North Cape in the years 1798 and 1799. Vol 2

Kuvaus

Travels-teoksen toisessa osassa matkataan Muonionjokea ja Palojokea pitkin Jäämeren rannikolle ja sieltä edelleen purjehtien Nordkappiin. Lappia koskevan matkakuvauksen jälkeen seuraa laaja osasto ”Yleisiä ja sekalaisia tietoja Lapista” (General and miscellaneous remarks concerning Lapland), jossa kuvaillaan lappilaisten elämää ja tapoja, historiaa ja mytologiaa.
Teoksen loppuun on painettu Acerbin nuottimerkintöjä ja päiväkirja, jossa matkareitin paikkakunnat on lueteltu saapumis- ja lähtöpäivämäärineen.

1802

2007

London : Joseph Mawman

Viittaus

Acerbi, Giuseppe, “Travels through Sweden, Finland and Lapland to the North Cape in the years 1798 and 1799. Vol 2,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 18. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/120927.

0218general_remarks_7.pdf
1541general_remarks_8.pdf