G. L. Söderströmin kirje Eino Leinolle 11.7.1895

Teksti Item Type Metadata

Teksti

Borgå, af. 11 juli 1895

Herr studeranden Eino Leino,
Kajana & Paldamo

Edert v postkort af den 6 dennes har jag emottagit och tillsänder Eder häri honorariet för "Fjalar kuningas" med inneliggande [...] 200. – och anhåller om Edert qvitto härå, innehållande att öfversättningen genom köpet blifvit min tillhörighet. Såsnart öfversättningen af Nadeschda blifvit utförd, ville Ni tillsända mig densamma. Om par veckor skall jag tillsända Eder af mina förlager till utdelning, men då posten blir för dyr och jag måste anlita jernväg till kuopio & ångbåt derifrån till Iisalmi, beder jag Eder meddela mig, om Ni kan ombesörja afhämtningen ifrån sistnämnde och i sådant fall ville underrätta mig om, till hvem jag skulle lämpligast addressera sändningen i Iisalmi.

Afvaktande Edert v svar teckna
Högaktningsfullt

G. L. Söderström

Käsinkirjoitettu kirje

Viittaus

Söderström, G. L., “G. L. Söderströmin kirje Eino Leinolle 11.7.1895,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122074.