Koulukuvia Kanteleelta

Ensimmäinen kuva on luultavasti otettu 1920-luvulla.

Toisessa koulukuvassa eturivissä ovat Veikko Salmi (vas.), Reino Nieminen, Margit Sipilä (Clewer), Antti Sopu, Yrjö Siltala, Erkki Rousi, Veikko Laakso, Urpo Olak, Olavi Nikula ja Leo (Jussi) Lehto.
Takarivissä Rauha Wikström (vas.), Anja Uotila, Toivo Kaunonen, Erkki Heittola, Jaakko Saarenmäki, Martti Luoto ja Heikki Seino.
Kuva on otettu 1930-luvulla.

Kolmannessa kuvassa on oikealla opettaja Tellervo Tenhola.

Neljäs kuva on vuodelta 1956. Alarivissä on Tellervo Tenhola (2. oik.) ja hänen yläpuolellaan Lauri Tenhola. Eturivissä ovat kirkkoherra W. A. Urhonen (vas.) ja Pentti Kallio (3. vas.). Erkki Roine on oikealla kolmannella rivillä ja Erkki Penttilä keskellä toiseksi viimeistä riviä.

Viidennestä kuvasta on tunnistettu opettajat Lauri (vas.) ja Tellervo (oik.) Tenhola.

2016-08

Viittaus

“Koulukuvia Kanteleelta,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/123791.