Muistojen Halinen, osa 2

Halisukot haastattelussa

Kuvaus

Ikiaikainen Halisten kylä elää yhä. Kylän entisille metsämaille on kohonnut Halisten uusi kaupunginosa. Kuitenkin kylän menneisyys on säilynyt sen maisemissa Aurajoen varrella, vanhoissa pihapiireissä - ja muistoissa.

Turun kulttuuripääkaupunkivuonna 2011 syntyperäiset halislaiset kertovat muistojaan 1930-1950-lukujen Halisten kylästä. Kolme eloisaa keskustelua kylän ihmisistä, työnteosta, tapahtumista ja elämäntavoista tallennettiin sellaisinaan. Haastattelijana Jaakko Lavaste. Frantsin talon aitta 10.8. 2010 ja Frantsin talo 13.4. 2011

2010

Turun kaupunginkirjasto

2013

Ääni/MBEG

Lupa kaupalliseen käyttöön pyydettävä julkaisijalta

Viittaus

Katajamäki, Aulis, “Muistojen Halinen, osa 2,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/124391.

01 Raita 1.mp3
02 Raita 2.mp3