Oppilaita vuodelta 1931

Kuvaus

Vuosi 1931. Opettajia olivat Frede Kumpulainen ja Kukon pariskunta. Oppilaat: Artturi Pellikka, Toini Jäntti, Hilja Nuutinen, Linda Paananen, Helli Laukkanen, Maija Räisänen, Toini Nuutinen(?) Hanna Nuutinen, Airi Pellikka, Hilkka Laukkanen, Aune Nuutinen, Enni Paananen, Katri Nuutinen, Irja Pellikka, Maire Vesterinen, Tyyne Nuutinen, Toini Nuutinen (Hopeaharju), Eino Markkanen, Veli Laukkanen, Pentti Räisänen, Toivo Sutinen, Teuvo Nuutinen, Kaino Kumpulainen, Lauri Paananen, Rauno Kumpulainen, Toivo Hänninen, Niilo Myyryläinen ja Matti Leinonen. Kuvaaja ei tiedossa.

valokuva

Viittaus

“Oppilaita vuodelta 1931,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128483.