Vuonamon koulukkaita Aholassa

Kuvaus

Vuonamon koulukkaita Aholassa vuonna 1934 tai 1935. Eturivi vas. Niilo Jauhiainen, Aarne Jauhiainen, Hilkka Huttunen, Koskisen kaksostytöt Toini ja Taimi, Emil Saastamoinen ja Paavo Jääskeläinen. Keskirivi vas. Aune Paananen, Siiri Jauhiainen, Anni Lappalainen, Martta Jääskeläinen, opettaja Aino Kumpulainen, Siiri Jääskeläinen, Kerttu Jauhiainen, Anni Kolehmainen, Aili Tossavainen ja Matti Huttunen. Takarivissä vas. Toini Leinonen, Liisa Herranen, Ilta Lappalainen, Aune Saastamoinen, Toivo Leinonen, Aulis Ylönen, Väinö Saastamoinen, Mikko Huttunen, Ilmari Saastamoinen ja Pekka Paananen. Kuva Toini Leinonen.

valokuva

Viittaus

“Vuonamon koulukkaita Aholassa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 24. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128628.