Koululaisia 1948

Koululaisia 1948

Kuvaus

Kirkonkylän 2.lk koulun pihamaalla 1948. Taustakulissina silloisen majatalon käymälä, yksi pihapiirin kehyksiin kuuluvista neljästä (Selliinan, tohtorilan ja koulun oman lisäksi). Edessä vasemmalta Toini Jalkanen, Seija Ilola, ? Laitinen, Maija Kyröläinen, ? Koskinen, Salme Saastamoinen, nimi ei tiedossa, Aino Strandman, Tolonen, Arvi Aliranta. Takana vasemmalta nimi ei tiedossa, nimi ei tiedossa, nimi ei tiedossa, nimi ei tiedossa, Teuvo ?, Leo ?, nimi ei tiedossa, Pauli Jääskeläinen, Martti Nuutinen, Mauno Paananen, nimi ei tiedossa, Taavetti Pulkkinen. Valokuvaaja ei tiedossa.

Käyttöoikeus vapaa. Lähde mainittava.

Kuva Item Type Metadata

valokuva

Viittaus

Paananen, Vellamo, “Koululaisia 1948,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128664.