Niitä näitä Itä-Suomesta 3

Kuvaus

Kirjan kirjoittaja Johan Magnus Salenius (1846-1928) oli Kuopion suomalaisen lyseon rehtori vuosina 1878-1907. Hän oli myös historioitsija, joka tutki Karjalan ja Savon historiaa. Hän kirjoitti kolmeosaisen teoksen Niitä näitä Itä-Suomesta, joka on julkaistu 1875-1877.
Kolmas osa sisältää artikkelit: Wirolahden rannoilta; Häämenoista Walkjärven pitäjässä 1800-luvun alulla; Jaetuista kirkkokunnista Suomen sydänmailla menneellä vuosisadalla; Maanmittauksista Wenäjän Suomessa; Tietoja Käkisalmen ja Sortavalan kaupungeista; Wiipurin valloituksesta w. 1710; Lyhyt kertomus Wiipurista wuodelta 1750; Pyhäristin pitäjän eri nimistä.

Jns:n seutukirjaston maakuntaosasto – PKKO 92.80

1877

45 s.; 12,5 x 20 cm

Viittaus

Salenius, Johan Magnus, “Niitä näitä Itä-Suomesta 3,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/132870.