Wapaita aatteita, 6. vihko (1889)

Vapaita aatteita

Kuvaus

Toimittajat Minna Canth ja A. B. Mäkelä. 6. vihko ilmestyi joulukuulla 1889. Suomentajista ei ole tietoa, mutta todennäköisesti Minna Canth on suomentanut ainakin osan lehdessä julkaistuista kirjoituksista ja novelleista.

Sisällys: Kehitys-oppia. III. Kirj. tohtori Gottfrid Adlerz. Suomennos. S. 161—174. Rikkaana ja köyhänä. Kuvaus Näätälän kirkonkylästä. Kirj. Uswa. S. 174—180. Uskonnon opetus alemmissa kouluissa. Alkusanojen mukaan tanskalaisen pappismiehen Henning Jensenin kirjoituksesta. S. 181-190.

Linkki Kansalliskirjaston digitoituun aineistoon: http://digi.kansalliskirjasto.fi/aikakausi/binding/500371

1889

Vapaita aatteita, 6. vihko, 1889

Kuopio

Viittaus

“Wapaita aatteita, 6. vihko (1889),” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/133417.