Book

Book

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos liittyy näyttelyyn BOOK SHOW: Eastside Projects, 3 July to 4 September 2010. Näyttely käsitteli kirjaa ja typografiaa hyvin monelta eri puolelta. Teos sisältää mm. jäljennöksen Ulises Carriónin tekstistä "The New Art of Making Books". Takakannessa: Åbäke, Vito Acconci, Tauba Auerbach, Bedford Press, Ulises Carrión, Melissa Dubbin + Aaron S. Davidson, Daniel Eatock, Will Holder, Jeremy Jansen, Kelly Large, Fraser Muggeridge Studio, OK-RM, Simon Starling, Werkplaats Typografie. Painos 1000 kpl.

2010

215 sivua, 24x17 cm

Viittaus

Langdon, James, “Book,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135139.