Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Taiteilijaryhmä Iconoclast (myöh. IC-98): Patrik Söderlund & Visa Suonpää. Material presented in this publication is a result of IC-98’s artist-in-recidency at A.I.T. Arts Initiave Tokyo, Japan in January-March 2008. Tekstiä myös japaniksi. Myös verkkojulkaisuna ISBN 978-952-67122-1-5 (PDF).

2008

9789526712208

58 sivua, 18 cm

Viittaus

“Escape from Tokyo : a selection of answers to the question "Where would you escape to (from Tokyo)?",” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135199.