Hommage à Hvalynsk

Hommage à Hvalynsk

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos koostuu kuvaoriginaaleista, jotka sidottu kirjaksi. Taustapahvit jäljittelevät Neuvostoliiton aikaisia julistetauluja (plansseja) sotkuineen, roskineen, kirjoituksineen. Myös sisällöltään teos on pastissi, aiheina Hvalynskin kaupungin neuvostoaikaiset saavutukset mm. urheilun ja kulttuurin saralla. Sivuilla symboleja ja iskulauseita. Sekatekniikka. Kiinnitetty punaisella rusettinauhalla, kannet päällystetty punaisella sametilla. Uniikkikappale.

1988

12 lehteä, 55 x 74 cm

Viittaus

Reichstein, Alexander, “Hommage à Hvalynsk,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. kesäkuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135237.