How do I love thee

How do I love thee

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos on muodoltaan haitarikirja, jonka inspiraationa on Elizabeth Barrett Browningin sonetti nro 43. Teoksen ovat tehneet Sarah Bodman ja australialainen JP Willis yhteistyössä, lähettämällä omia osuuksiaan edestakaisin Englannin ja Australian välillä. Taiteilijat sanovat heitä yhdistävän tekijän olevan viehtymys ihmisluonnon pimeään puoleen. Teoksen tummapohjaisilla sivuilla on kullakin mandalamainen kukkakuvio, näitä peittävät vaaleat ylöspäin käännettävät sivut, joihin on kirjoitettu sonetin tekstejä ja leikattu kuvioita niin, että alle jäävät kukkakuviot näkyvät osittain. Mustat irtokannet, suljetaan mustilla nauhoilla. Painos 20 kpl, joista tämä on ex. 8/20. Tekijöiden signeeraama.

2009

10 + 8 sivua, 17x17 cm, irtokannet

Viittaus

Bodman, Sarah, “How do I love thee,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135248.