Iho

Iho

La peau

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos koostuu perunasäkkipaperilla päällystetystä pahvikotelosta ja irtokansista. Irtokansien sisällä tummansininen, salkun muotoinen paperitaitos. Salkku sisältää yhdeksän taiteilijan signeeraamaa lito-offset -vedosta, joissa tussia, helmiäis- ja vesiväriä sekä muovikassin palasia. Lisäksi teosluettelo sekä kirjanen (12 s.), jonka aiheena on taiteilijan toteuttama teossarja S.V.P. (S'il vous plait). Teos pakattu Pariisista hankittuun siniseen muovikassiin.

1995

9529851030

28 x 19 cm (kotelo)

Viittaus

Ryöppy, Catarina, “Iho,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. kesäkuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135256.