Vaihtoehtoinen nimeke

Catalog of the mail-art-action "Gnomes standing on the shoulders of giants will see further than the giants themselves"

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos on postitaidetta: "Over 300 works from more than 250 participants all over the world. Mail-Art-Action started on April 30, 1993 by the German Garden Gnome-Museum / Jutta + Günter Griebel and mail-artist Georg Lipinsky." - Postitaiteen aiheena puutarhatontut. - Ruskeassa pahvikotelossa 8 paperitaitosta, joiden sisällä useita kuva-arkkeja. Lisänä punainen silkkinauha. - Numeroitu painos (467/670).

1993

22 x 14 x 5 cm

Viittaus

“Katalog der Mail-Art-Aktion "Zwerge, die auf den Schultern von Riesen stehen, sehen weiter als die Riesen selbst",” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135281.