Myrsky-yöstä pois [vol.1]

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Haitarikirja. Sivujen sekä liimattujen hiekka- ja tapettipilvien akvarelliväritys muuttuu sävyiltään ukkostaivaan värisestä kohti vaaleaa. Sivujen ylä- ja alalaitoihin tikattu ompelukoneella nuottiviivastomaisia rivejä, lankojen päät jätetty näkyviin. Sivuille liimattu muutamia vanhasta kuorolaulukirjasta leikattuja sanoja. Joillakin sivulla pilvimäinen kolo. Etu- ja takakannessa harmaasävyistä grafiikkaa, teoksen selkä vihertävää samettia. Teos suljetaan mustalla narulla. Uniikkikappale, tekijän signeeraama.

2010

22 sivua, 10 x 14 cm (avattuna 10 x 60 cm)

Viittaus

Eräpuu, Tiina, “Myrsky-yöstä pois [vol.1],” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135389.