Parts (for Muuri) : scores

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. - Teos on muodoltaan 8-sivuinen partituuri pahvisissa taitoskansissa. Numeroitu kappale (83/200).
Teos liittyy Parts (for Muuri) -nimiseen, Helsinki Biennaalin ohjelmistoon kuuluvaan, kolmiosaiseen performanssia ja työpaja sisältäneeseen taidetapahtumaan (14.08.21 / 29.08/21 / 04.09.21): "Parts (for Muuri) was commissioned by Zodiak - Center for New Dance for Helsinki Biennnial and was made possible through their support. 'Patsastellaan' is supported by Kone Foundation.

2021

8 sivua, 36 cm

Viittaus

“Parts (for Muuri) : scores,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135436.