Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos on pieni salkku, jonka sisällä 9 postikorttia. Korteissa kuvia Ben Pattersonista ystävineen. Painos 1000 kpl. Liittyy samannimiseen tapahtumaan Veronassa heinäkuun 7. päivä 1993.

1994

Viittaus

Patterson, Ben, “Patterson's guide to Verona : 1. Short visit: eat, drink and visit houses of Romeo and Juliet. 2. Long visit: eat, drink and visit "Gino, the junkman". 3. Any visit: be a little crazy-blend in with natives.,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. kesäkuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135439.