Poika

Poika

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos on sarjasta Aikakirjoja, jonka aiheena on esi-isien ja erilaisten kirjallisten 'sukulaisuussuhteiden' välityksellä 1900-luvun sodat, mullistukset ja pakolaisuus sanattomana kertomuksena. - Maalausalustaksi käsitellyn kirjan molemmin puolin vanhoja kuvia sotilaselämästä ja haavoittuneesta sotilaasta sairaalan sängyllä. Sekatekniikka, materiaalina vanhat lehtikuvat, leikkeitä latina-suomi sanakirjasta, lakattu maali. Uniikkikappale.

2003

Viittaus

Giacomelli, Petra, “Poika,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 2. kesäkuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135454.