Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Kustantajaksi merkitty Suomen Kulkuriliitto. Kirja oli osana installaatiota, joka nähtiin Helsingissä Studio Mezzossa syksyllä 2002. Taiteilijan mukaan teos on myös runokirja.

2002

45 sivua, 15 x 22 cm

Viittaus

Vartiainen, Timo, “Saa tunteen ihania : tekstit ovat koostettu Ilta-Sanomien lööpeistä vuosilta 1991-2002. Idea näihin FIN karaokehaikuihin syntyi Katajanokan opiskelijaboksissa '87.,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. syyskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135477.