Samaan aikaan toisaalla

Meanwhile, in another place

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teoksessa on kuvia Maaria Wirkkalan ja Jukka Mikkosen ohikulkupaikoista Helsingin Ruoholahdessa ja lentokentän suunnalla Tuusulantien varrella pimeän aikana 27. ja 28.10 1989. Kuvien sisältönä on "ajatuksia hiekkakasojen ja rakennustyömaiden ääreltä", ts. Maaria Wirkkalan valitsemia kohteita Jukka Mikkosen valaisemina. - "Samaan aikaan toisaalla" -tilateos oli oheistapahtuma Suomen rakennustaiteen museossa järjestetylle Tehdään betonista -näyttelylle.

2001

952901760X

16 sivua, 21 x 24 cm

Viittaus

Wirkkala, Maaria, “Samaan aikaan toisaalla,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. syyskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135482.