Šeherazade

Šeherazade

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos on kotelon sisällä, harmaa kansi. - Vesiväripuupiirroksia kirjana. Šeherazade on puupiirrostekniikalla käsinpainettu ja käsinsidottu kirja. Teoksen nimi viittaa Tuhannen ja yhden yön kertojaan ja liittyy itämaiseen tarinaperinteeseen, missä jokainen kertomus sisältää vihjeen seuraavaan kertomukseen. Kirjassa ei ole sanoja, eikä se ole sarjakuva. Lukusuuntaakin voi vaihdella. (Liisa Louhio). Numeroitu painos (2/5).

2005

13 x 16 x 2 cm (kotelo)

Viittaus

Louhio, Liisa, “Šeherazade,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. kesäkuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135491.