Sen nimi on ILO

Sen nimi on ILO

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Haitarikirja, jossa kolminkertaisesti taittuvat sivut. Kahden toisiinsa jatkona liittyvän sivuston kuvituksena on maalattu käärme, teksti kirjoitettu käsin. Näiden sivujen takana on kolmas sivusto, johon on maalattu keltainen läpi sivujen jatkuva poimuileva viiva. - Teos on tehty valmiiseen tyhjään kirjaan; mustat kannet, lukituksena musta kuminauha. Takakannen sisäpuolella tasku, jossa taiteilijan teokseen liittyvä runo suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Uniikki kappale, tekijän signeeraama.

2010

60 sivua, 14 x 9 cm

Viittaus

Neuvonen, Leena, “Sen nimi on ILO,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. syyskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135494.