Seven seals

Seven seals

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Vihertävällä sametilla päällystetyssä itse tehdyssä pahvilaatikossa kirja, jonka sivut muodostuvat seitsemästä kirjekuoresta. Kirjekuoret on maalattu muistuttamaan ukkospilviä, ne on suljettu erilaisin kuvioin käsitellyllä sinettilakalla. Jokaiseen lakkakuvioon on kiinnitetty ohuesta kullanvärisestä langasta tehty koriste. - Teoksen kannet on painettu monta kertaa sokeriakvatinta-laatalla, siksi kansista tuli monen väri- ja vedostuskerran jälkeen nahkamaiset. Kirjan sidonta on japanilainen lankasidonta, sidonnassa käytetty hopealankaa. Uniikkikappale. Tekijän signeeraama.

2000

9 sivua, 12 x 24 cm, laatikko 14 x 26 x 6 cm

Viittaus

Ylitalo, Merja, “Seven seals,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 24. kesäkuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135497.