Sieben nedersaksisch : duits, gronings, drents, twents, nederlands

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teos sisältää Rainer Maria Rilken runosikermän Sieben (Seitsemän) saksaksi ja viiden eri kirjoittajan tulkitsemana viidellä eri hollannin murteella neljän eri taitelijan kuvittamina versioina. Taiteilijat: Hedwig Thiessen, Ellen Krol, Albert Bouhuis ja Joke van Vliet. - Graafinen suunnittelu: Martien Frijns. Etukannen teksti Rilke - Sieben Nedersaksisch. Teksti takakannessa: woord, beeld, muziek (Sanoja, kuvia, musiikkia). Mukana myös DVD, jossa runot esitettynä. Teoksesta myös 150 numeroitua kappaletta.

2007

9789081118071

72 sivua + 1 DVD-levy, 23 x 24 cm

Viittaus

“Sieben nedersaksisch : duits, gronings, drents, twents, nederlands,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135499.