Tässä kantaatissa (sarjasta)

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Mustalla kankaalla päällystetty kansio, joka solmitaan kiinni mustin kangasnauhoin. Kansion sisällä vanhoja nuottipapereita, joissa on musteella tehtyjä kuvioita ja lyijykynällä sekä ohuella musteella kaunokirjoituksella kirjoitettuja sanoja, jotka osittain näyttävät kirjoitetun paperin toiselle puolelle. Toisen nuottipaperin nimiösivulla on teksti: Berceuse, Gabriel Fauré ja toisessa, pienemmässä, on myös C. Charminaden Gavotin nuotit. Uniikki teos. Taiteilijan signeeraama.

1999

4+4 sivua, 37 x 28 cm

Viittaus

Mäenpää, Kaija, “Tässä kantaatissa (sarjasta),” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 12. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135594.