Unikuvia

Unikuvia

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Käsitelty vanha kirja (Gabriel Faure: Rome. Grenoble: Editions J. Rey, 1926). Teos esittelee antiikin Rooman taideteoksia ja historiallisia rakennuksia. Teoksen ruskeasävyisiä kuvia on siellä täällä osittain peitetty hienovaraisesti nykyaikaisempien kuvien palasilla. - Etukannessa ei ole tekstiä, vain hyvin pieni kuva teoksen sivujen värisellä pohjalla. Sidoksen selkä vahvistettu harmaalla paperilla. - Teoksen valmistumisajaksi merkitty 2007-2011. Uniikkikappale, taiteilijan signeeraama.

2011

146 sivua, 21 x 16 cm

Viittaus

Jouhki, Seija, “Unikuvia,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 13. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135603.