Kokemuksia olemassaolosta

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. "Taiteilijakirja on osa Rikhardinkadun kirjastossa toteutunutta tapahtumaa (16.3.2023), jossa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssinopettajan maisteriopiskelijat tutkivat performatiivisuutta ja olemisen tapoja kirjastossa. Kirjan sisältö on osa työskentelyprosessin dokumentaatiota ja tapahtuma jatkaa elämäänsä tämän taiteilijakirjan kautta. Vanhan nahkakantisen opuksen (Nordisk familjebok) lehtiä leikelty, ja aukkoja täytetty polaroid-otoksilla. Uniikkikappale.

2023

17 x 24 x 5 cm

Viittaus

“Kokemuksia olemassaolosta,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135768.