Häät Hutkolla

Häät Hutkolla

Kuvaus

Savijoen Hutkolla otettu hääkuva on ilmeisesti 1930-luvun puolivälistä. Kuvassa juhlitaan Helmi ja Toivo Perttilän häitä.

Hääparin oikealla puolella ovat sulhasen vanhemmat Selma ja Oskari Perttilä ja vasemmalla puolella tumma-asuinen Hutkon vanhaemäntä.
Eturivissä istuvat myös Väinö Peltola (vas.), Martta Peltola, Paavo Seppälä ja Martta Seppälä. Eturivissä oikealla opettaja Vuorela. Kuvan vasemmassa reunassa Lauri Tenhola, tuntematon, Eino Sairola.
Kuvassa myös Väinö Kajalo (kalju mies kuvan keskivaiheilla) ja Eeli Kajalo, Elvi ja Vilho Perttilä, Tellervo Tenhola, Martta Tervo, Oviaukossa Jenny ja Reino Perttilä.
Edessä olevista, maassa istuvista lapsista on tunnistettu Eino Lempälä (1. oik.), Eino Perttilä (2. oik.), Anja Seppälä (4. oik.) ja Ritva Seppälä (7. oik.).

2014

Viittaus

“Häät Hutkolla,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7158.