Kutomakurssit 1935

Kutomakurssit 1935

Kuvaus

Kutomakurssit Pukkilan Kirkokylässä 1935. Pystykuva on päivätty 8. toukokuuta. Eturivissä vasemmalta lukien: tunnistamatta, tunnistamatta, Salli Salonen, Tyyne Kukkola. Toisessa rivissä vasemmalta lukien Mailis Viljanen, Impi Perttilä, tunnistamatta, Liisi Saaronen, Anni Oksa, tunnistamatta, Mäenrinta. Kolmannessa rivissä vasemmalta lukien: tunnistamatta, tunnistamatta, Saaronen, Järvelä, Aune Majanto, Elvi Virtanen (Valve), Sylvi Sipiläinen. Neljäs rivi vasemmalta lukien: Suoma Peltonen (Hyrylä), tunnistamatta, Hilma Majakallio, Aini Riihimäki, Laina Hannula. Kutomakurssilaisia esittävän vaakakuvan takana on merkintä kutomakurssilla Pukkilan kirkolla 1.4.-15.5.1935.

2014

Viittaus

“Kutomakurssit 1935,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7177.