Ryijynäyttely Toimelassa 1924

Kuvaus

Ryijynäyttely nuorisoseurantalo Toimelassa Pukkilan Kirkonkylässä vuonna 1924. Eturivi: Laura Eloranta (vas.), Saara Ekman, tunnistamatta, Impi Aalto, tunnistamatta. Toinen rivi: Hellä Majander (neljäs vas.), tunnistamatta, Selma Karila, Hellin Hannula. Kolmas rivi: tunnistamatta (vas.), Elli Mäkinen, Saima Sipiläinen, Oskari Ryynälä, Katri Majander, Tyyne Ryynälä, Eljas Riihimäki, tunnistamatta, tunnistamatta, Fanny Sipiläinen, tunnistamatta. Takarivi: Martti Viljanen (kolmas vas.), Eemil Sipiläinen (kolmas oik.), Sylvi Sipiläinen (toinen oik.).

2014

Viittaus

“Ryijynäyttely Toimelassa 1924,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7179.