Kanteleen Nuorisoseuran sekakuoro

Kuvaus

Opettaja Tellervo Tenholan johtama Kanteleen Nuorisoseuran sekakuoro. Kuoro perustettiin vuonna 1925 ja se toimi vuoteen 1962. Ensimmäinen kuva on vuodelta 1935 ja siinä ovat vasemmalta lukien: ensimmäinen kuorolainen tunnistamatta, Elmeri Eskola, Aune Alestalo, Rauha Vikström, tunnistamatta, Aune Heittonen (Heittolainen), Meeri Alestalo (Sairola), tunnistamatta, tunnistamatta, Olavi Brusila, Astrid Tuomalainen, tunnistamatta, Liisa Heittola (Heikkilä), Kaarina Rusila (Kittelä), Vietti Heittola, Hilkka Roine, Tellervo Tenhola, Timo Tenhola.
Jälkimmäinen kuva on vuodelta 1951 ja siinä ovat: Rauha Vikström (edessä vas.), Ritva Seppälä, Alma Heikkilä, Terttu Brusila, Liisi Heittola (Heikkilä), Aila Hakaste, Meeri Sairola (Alestalo), Katri Perttilä, Helvi Kivistö (Seino), Kerttu Paukkula (Ojala), Eeva Perttilä (Hyvönen), Tellervo Tenhola, Elmeri Eskola (takana vas.), Ilmari Siltala, Vietti Heittola, Mauno Heikkilä, Martti Mölsä, Olavi Brusila ja Lauri Tenhola.

2014

Viittaus

“Kanteleen Nuorisoseuran sekakuoro,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7205.