25-vuotiskonsertti

25-vuotiskonsertti

Kuvaus

Pukkilan Mieskuoron 25-vuotisjuhlakonsertti järjestettiin 18. huhtikuuta 1982 Kirkonkylän koululla. Kuoroa johti Väinö Hynninen. Juhlakonsertissa esiintyivät (iso ryhmäkuva): Tapani Kaiku (eturivi vas.), Jorma Seppälä, Eino Lempälä, Teuvo Johansson, Tauno Viertola, Erkki Aaltonen, Heimo Tuiskunen, Elmeri Eskola (keskimmäinen rivi vas.), Erkki Rantalainen, Pekka Samola, Erkki Anttila, Olle Kotilainen, Reino Kerttula, Kauko Anttila (takarivi vas.), Arvo Räsänen, Olli Anttila, Olavi Brusila, Pentti Lehtinen, Jussi Hyypiä.
Kuorolla oli yllä upouudet esiintymisasut. Seinälle on juhlan kunniaksi suurennettu kuva opettaja Pentti Melan suunnittelemasta seuran rintamerkistä. Melan käsialaa oli myös kuoron pöytästandaari. 25-vuotiskonsertissa kuultiin myös Jaakko Salosta, joka säesti hanurilla Iltatuulen viestin ja pukkilalaissyntyisen Keijo Aavikon säveltämän Muistojen ruusut. Reppurin laulun soolo-osuudesta vastasi Eino Lempälä.

2014

Viittaus

“25-vuotiskonsertti,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7263.