15-vuotiskonsertti

15-vuotiskonsertti

Kuvaus

Pukkilan Mieskuoron 15-vuotisjuhlakonsertti pidettiin huhtikuussa 1972. Paikalla oli myös Pitäjäsanomien (nykyisin Orimattilan Sanomat) toimittaja, jonka jutun kuoronjohtaja tallensi päiväkirjansa väliin. Lehti kirjoitti, että Kirkonkylän koululla järjestettyä juhlakonserttia "kuunteli pukkilalaiseen tapaan täysi salillinen yleisöä, jota oli saapunut myös naapurikunnista". Teksti jatkui: "Kuoron ohjelma käsitti laajan skaalan isänmaallisista lauluista kansanlauluihin ja elokuvasävelmiin, joten yksitoikkoisuuteen ei vaivuttu ja jokainen sai kuulla mieleistään. Pukkilan mieskuoroa johti opettaja Väinö Hynninen. Kaksi esitettyä kansanlaulua johti kuoron varajohtaja , maanviljelijä Olavi Brusila." Iltatuulen viestin säesti hanurilla entinen kuoron jäsen, Porvoon Mieslaulajien Tapio Saarikko.

2014

Viittaus

“15-vuotiskonsertti,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7280.