Keittokurssit Kanteleella

Kuvaus

Kanteleella 1930-luvun puolivälissä järjestettyjen keittokurssien osanottajat kuvattiin Kanteleen Osuusmeijerin asuinrakennuksen edessä. Kuvassa ovat Elsa Jaakkola (eturivi vas.), Lahja Heittola, Elli Taipale, Liisi Heittola (Heikkilä), Irja Rusila (Jantunen), Anni Eskola (Takala), Kaarina Halkilahti (Rusila), Rose Seppälä (Nouveau), Tyyne Mattila (kurssin opettaja), Maija Uotila, Elli Siltala, Emmi Taipale, Aino Majander (Perttilä) (takarivi vas.), Hilkka Roine (Kaunonen), Elli Vappula (Maijala), Irma Haapala, Terttu Brusila, Sirkka Koskinen (Sapu), Kyllikki Rusila (Kittelä), Aili Roine (Koskela) ja Hilja Tanskanen, jonka keittiössä kurssi pidettiin.

2014

Viittaus

“Keittokurssit Kanteleella,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7287.