Ansiomerkkien saajia

Kuvaus

Kuvat ovat peräisin Pukkilan Sotaveteraanien albumista ja niihin on tallennettu ansiomerkkien saajia. Ensimmäinen kuva on vuodelta 1981 ja siinä ovat Kauko Nikkilä (vas.), Kauno Mäenrinta, Asko Saloranta, Alli Sihman, Usko Sarvaala, Viljo Kinnari, Eino Rusila, Jalmari Lainila, Valdemar Clewer, Viljo Savela, Tuovi Laaksonen, Lauri Hämäläinen, Ahti Heikkilä, Aimo Lahti, Armas Kuosa ja Pekka Rousi. Toinen kuva on yhdistyksen 20-vuotisjuhlista ja sen alle on kirjoitettu "hopeisen ansiomerkin saajat". Kolmas kuva on lottamuistomerkkien jakotilaisuudesta vuodelta 1994. Neljännen ja viidennen, samassa tilaisuudessa kuvattujen potrettien ottoaika ei ole tiedossa. Viimeisimmässä kuvassa eversti Jarmo Myyrän (vas.) kanssa keskustelevat Eino Lempälä, Eelis Haakana ja Pentti Lehtinen.

2014

Viittaus

“Ansiomerkkien saajia,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7579.