Vuonamon koulun oppilaita vuodelta 1939

Kuvaus

Vuonamon koulun oppilaita vuodelta 1939. Eturivi vasemmalta: Matti Jääskeläinen, Kauko Huttunen, Tapani Leinonen, Veikko Huttunen, Erkki Kumpulainen, tunnistamaton, Teuvo Laukkanen, Antero Jauhiainen, Antti Lappalainen ja tunnistamaton. Toinen rivi vasemmalta: Saimi Saastamoinen, Aini Laukkanen, Aino Tiirikainen, Aino Laukkanen, tunnistamaton, Siiri Jääskeläinen, Toini Pasanen, opettaja Aino Kumpulainen sylissään Eeva, opettaja Frede Kumpulainen, Salme Saastamoinen, Elsa Tiirikainen, Inkeri Utriainen, tunnistamaton ja Tyyne Laukkanen. Kolmas rivi vasemmalta: Eila Tiirikainen, Toini Kauhanen, Alma Saastamoinen, Vellamo Lappalainen, Toini ja Taimi Koskinen, ? Malinen, Irene Kekkonen, Helena Koskinen, Kirsti Utriainen, Kerttu Laukkanen ja Aino Lappalainen. Neljäs rivi vasemmalta: Toini Paananen, Sanni Kolehmainen, Aarne Jauhiainen, Erkki Saastamoinen, Matti Huttunen, Aarne Pasanen, Antti Saastamoinen, Erkki Saastamoinen, Maire Kauhanen ja tunnistamaton. Takarivin pojat vasemmalta: Esko Kolehmainen, Toivo Nuutinen, Antero Jauhiainen ja Heikki Huttunen. Alkuperäinen kuva Toini Rytkönen.

Käyttöoikeus vapaa. Lähde mainittava.

Kuva Item Type Metadata

valokuva

Viittaus

“Vuonamon koulun oppilaita vuodelta 1939,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/128213.